От 20 до 27 май в новия експозиционен център „Флора“ в Бургас фирмата ни участва за първи път на това изложение. Модерните постройки се оказаха доста подходящо място за показване и на не традиционни до сега експонати, каквито бяха и нашите. Под надслова „Красота и здраве и градината“ дружеството ни показа за първи път култивирани екземпляри на прочутия странджански чай (известен в науката като кримски – Sideritis syriaca). Всички екземпляри, отгледани в специални биоразградими кофички бяха изкупени. Интерес сред посетителите предизвика и култивирането на цветето-билка Лофант Lophanthus Anisatus Benth, както и градинския чай Salvia officinalis.

Специален интерес представляваха за мнозина от посетителите нашите трюфелно-микоризирани фиданки – леската, корковия дъб и орехът пекан.

Представените вертикални градини за тераси, офиси, коридори или заведения също предизвикаха внимание с оригиналния и пестелив начин да се наслаждава човек на живи цветя без да се лишава от жизнено или работно пространство.